Lakipiiri-webinaari 27.9.: Työoikeuden ajankohtaiset kysymykset

27.9.2022 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Tervetuloa maksuttomaan Lakipiiri-webinaariin, jossa saamme vastauksia syksyn polttavimpiin työoikeudellisiin kysymyksiin! Puhujana on kokenut työoikeuden ammattilainen ja asianajaja Mika Kärkkäinen Dittmar & Indrenius Asianajotoimistosta. 

Onko alustatyö yrittäjätyötä vai työsuhteista työtä? Mitä muutoksia joustavan työskentelyn muotoihin ollaan esittämässä niin sanotun työehtodirektiivin myötä? Entä mitä whistleblowing-lainsäädäntö vaatii organisaatioilta ja mitä uutta uusi yt-laki on tuonut työsuhteen ehtojen muuttamisen pelisääntöihin? Tule kuulemaan vastauksia näihin ja muihin ajankohtaisiin aiheisiin!

Webinaarin aikana voit esittää omia kysymyksiäsi ja kommenttejasi chatissa. Webinaarissa saat myös lisätietoa Editan syksyn koulutustarjonnasta sekä alennuskoodin syksyn koulutuksiin. 

Tilaisuus järjestetään webinaarina ja siitä tehdään tallenne. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä osallistumislinkin. Samasta linkistä pääset myöhemmin katsomaan tilaisuuden tallenteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

mika_karkkainen.jpg (114 KB)

Mika Kärkkäinen, asianajaja, VT, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy

Mika Kärkkäinen on harjaantunut työoikeuden ammattilainen. Mikalla on laaja kokemus työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden hoitamisesta. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita työoikeudesta.

roosa-kinnunen-400x400.jpg (169 KB)

Mikaa haastattelee ja tilaisuuden juontaa Editan koulutussuunnittelija Roosa Kinnunen.

Ajankohta

Alkaa:  

27.9.2022 13:00

Päättyy:  

27.9.2022 13:50

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Webinaari on maksuton. Tallenne katsottavissa kuusi kuukautta tapahtuman jälkeen.