Julkisen palvelussuhteen juridiikka -koulutussarja

14.2.2023 09:00

Koulutus järjestetään verkossa

Mitä palvelussuhteeseen rekrytoitaessa tulee huomioida, jotta varmistetaan syrjimättömyys? Miten yhteistoimintamenettely tulisi toteuttaa kollektiivivähennystilanteissa valtiolla ja kuntasektorilla? Mitä asioita tulee ottaa huomioon, kun virkamies tai kunnallinen viranhaltija irtisanotaan henkilöön liittyvästä syystä?

Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja pureutuu virkamiesten ja kunnallisten viranhaltijoiden työsuhteiden elinkaaren tärkeisiin ja haastaviin juridisiin kysymyksiin. Webinaarisarjassa käsitellään myös ajankohtaisia teemoja, kuten palvelussuhteen ehtojen harmonisointia muutostilanteessa. 

Webinaarisarjan asiantuntevina kouluttajina toimivat työ- ja virkasuhdeoikeuteen erikoistuneet asianajajat Suvi Knaapila (asianajaja, osakas) ja Mika Kärkkäinen (asianajaja, VT,) Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy, sekä Salla Pyymäki (osakas, asianajaja, oikeustieteen maisteri, filosofian maisteri) Asianajotoimisto Roihu Oy, ja Markus Lohi (asianajaja) Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy.

Julkisen palvelussuhteen juridiikka -webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

Voit ilmoittautua edullisesti koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin. Webinaarisarjan osat täydentävät toisiaan, ja osallistumalla koko sarjaan saat monipuolista ymmärrystä julkisen palvelussuhteen juridiikan haastavista ja ajankohtaisista kysymyksistä

Kenelle?

  • valtionhallinnon palveluksessa oleville johtajille ja esihenkilöille
  • kuntien palveluksessa oleville johtajille ja esihenkilöille
  • hyvinvointialueiden johtajille ja esihenkilöille
  • HR-johdolle ja -asiantuntjoille
  • asianajajille
  • työoikeusjuristeille

Koulutussarjan osallistuja saa:

  • Kolme asiantuntevaa webinaarikoulutusta julkisen palvelussuhteen juridisista kysymyksistä.
  • Mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja kommentteja kouluttajille ennakkoon sekä koulutuksen aikana (lähetä ennakkokysymyksesi: asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi).
  • Koulutusten webinaaritallenteet puolen vuoden ajaksi käyttöönsä.
  • Edilex-verkkopalvelun käyttöoikeuden määräajaksi (alkaen ilmoittautumisesta ja päättyen neljä viikkoa koulutuksen jälkeen).

Haluaisitko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen? Tutustu tilauskoulutuksiimme.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2023 09:00
760,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2023 09:00
632,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2023 09:00
528,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

14.2.2023 09:00

Päättyy:  

8.3.2023 11:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Kouluttajat:

suvi-knaapila.png (5.04 MB)

Suvi Knaapila, asianajaja, osakas, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy 

Suvi Knaapila on arvostettu työoikeuden ammattilainen ja toinen asianajotoimisto Dittmar & Indreniuksen työoikeuspraktiikan vetäjistä. Suvi neuvoo asiakkaita mm. työoikeuteen, ulkomaankomennuksiin sekä palkitsemiseen liittyvissä toimeksiannoissa.

mika_karkkainen.jpg (114 KB)

Mika Kärkkäinen, asianajaja, VT, Dittmar & Indrenius Asianajotoimisto Oy 

Mika Kärkkäinen on harjaantunut työoikeuden ammattilainen. Mikalla on laaja kokemus työsuhteeseen liittyvien riita-asioiden hoitamisesta. Hän on myös kirjoittanut useita kirjoja ja artikkeleita työoikeudesta.

pyymaki_salla5.jpg (2.65 MB)

Salla Pyymäki, osakas, asianajaja, oikeustieteen maisteri, filosofian maisteri,Asianajotoimisto Roihu Oy

Salla Pyymäki on työ- ja virkasuhdeoikeuteen erikoistunut asianajaja ja osakas Asianajotoimisto Roihu Oy:stä. Hänellä on laaja kokemus työ- ja virkasuhdeoikeuden alalla. Salla toimii julkisten ja yksityisten työnantajien neuvonantajana monipuolisissa työ- ja virkasuhdeoikeudellisissa kysymyksissä sekä asiamiehenä erilaisissa riitaprosesseissa yleisessä tuomioistuimessa, hallintotuomioistuimessa ja työtuomioistuimessa. Ennen asianajoalalla siirtymistään hän on työskennellyt KT Kuntatyönantajissa.

Salla toimii lisäksi työyhteisösovittelijana ja työnohjaajana. Hänellä on myös pedagoginen koulutus.

Markus Lohi,  asianajaja, Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy.

Asianajaja Markus Lohi työskentelee työ- ja virkaoikeuteen erikoistuneen Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy:n palveluksessa. Hänellä on noin 15 vuoden kokemus työ- ja virkasuhteisiin liittyvien riita- ja rikosasioiden hoitamisesta yleisissä tuomioistuimissa, työtuomioistuimessa ja hallintotuomioistuimissa.