Lakipiiri-webinaari: Häirintä ja väkivalta työpaikalla

13.12.2023 13:00

Tapahtuma järjestetään verkossa

Työpaikkaväkivalta ja häirintä ovat kasvava työelämän trendi. Ilmiön hallinta edellyttää työnantajalta tilanteen tunnistamista, varautumista, koulutusta ja seurantaa. Mitä vastuita ja velvollisuuksia työnantajalla on psykososiaalisen kuormituksen vähentämiseksi? Mikä merkitys niillä on työhyvinvoinnin ja työelämän kannalta? Kuinka tunnistaa ja käsitellä työpaikalla tapahtuvaa häirintää?

Webinaarissa turvallisuus- ja työsuojelupäällikkönä toimiva oikeustieteen tohtori, dosentti Henri Rikander kertoo, miten kehittää työturvallisuuskulttuuria aikana, jolloin työn digitalisoituminen ja yksilöllistyminen, työyhteisöjen moninaistuminen sekä työmäärän lisääntyminen kasvattavat työntekijöiden psykososiaalista kuormitusta. Rikanderia haastattelee Edita Lakitiedon sisällönsuunnittelija, OTM Raisa Uljas.
 
Webinaarissa käsitellään työpaikkaväkivallan ja häirinnän sekä psykososiaalisen kuormituksen vaikutuksia työhyvinvointiin, työnantajan vastuita ja velvollisuuksia, työterveyshuollon roolia sekä ennaltaehkäisyä. Rikander vastaa myös osallistujien esittämiin kysymyksiin.
 
Maksuton webinaari pidetään keskiviikkona 13.12. klo 13–14. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä osallistumislinkin. Tilaisuudesta tehdään myös tallenne, joka on katsottavissa webinaarin jälkeen samasta osallistumislinkistä 31.12. asti.

yrityksen-tyosuojelujohtaminen.jpg
 
Webinaarin osallistujat saavat 20 % alennuksen Rikanderin teoksesta Yrityksen työsuojelujohtaminen!
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.12.2023 13:00

Päättyy:  

13.12.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tapahtuma järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakitieto

020 450 2040

asiakaspalvelu@edita.fi

Tallenne katsottavissa 31.12. asti