Lakipiiri-webinaari: Kultaiset vinkit YSE-ehdoista ja rakentamisen sopimusasioista

22.11.2023 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Mitä jokaisen rakentamisen ammattilaisen tulisi tietää sopimuksista? Tervetuloa maksuttomaan Lakipiiri-webinaariin, jossa aiheenamme ovat rakentamisen sopimusasiat ja YSE-ehdot. Haastateltavina ovat varatuomari, toimitusjohtaja Pia Klementjeff, Lexmentor Oy ja varatuomari, partner elect Tarmo Anttinen, Asianajotoimisto Norra Oy. 

Mitkä asiat aiheuttavat rakennushankkeissa eniten ongelmia ja erimielisyyttä? Mistä rakennusurakkasopimusten kohdista tyypillisesti riidellään? Tulkitaanko joitakin YSE-ehtojen kohtia puutteellisesti tai jopa väärin? Miten hyvin kaikkien rakennusurakoissa mukana olevien ammattilaisten tulisi ylipäätään tuntea rakentamisen sopimusten YSE 1998 -ehdot?

Tule kuulemaan asiantuntijoiden vastauksia ja vinkkejä näihin ja muihin rakentamisen sopimuksia koskeviin kysymyksiin! Webinaarin aikana voit myös esittää omia kysymyksiäsi ja kommenttejasi chatissa.

Webinaarissa saat myös lisätietoa Editan YSE-Akatemiasta®, joka avautuu marraskuun lopulla.

Tilaisuus järjestetään webinaarina, ja siitä tehdään tallenne. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestissä osallistumislinkin. Samasta linkistä pääset myöhemmin katsomaan tilaisuuden tallenteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Kenelle?

Webinaari sopii kaikille rakentamisen ammattilaisille, rakennusalan parissa työskenteleville juristeille ja konsulteille sekä muille rakennusalan sopimusten laatimiseen tai soveltamiseen osallistuville.


Ohjelma

13.00 Tervetuloa Editan Lakipiiriin!

13.05 Kultaisia vinkkejä rakentamissopimusten elinkaarelle 

  • Rakennusurakoiden tyypilliset sopimusongelmat
  • Asiakirjojen pätevyysjärjestys, suunnitelmakatselmus, reklamaatiovelvollisuudet ja muut sopimusten erityistä huomiota vaativat kohdat
  • Miten hyvin henkilökunnan tulisi tuntea YSE-ehdot?

Varatuomari, toimitusjohtaja Pia Klementjeff, Lexmentor Oy ja varatuomari, partner elect Tarmo Anttinen, Asianajotoimisto Norra Oy. Haastattelijana Roosa Kinnunen, Edita.

13.35 Editan YSE-Akatemian esittely

13.45 Aikaa osallistujien kysymyksille 

14.00 Lakipiiri päättyy

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.11.2023 13:00

Päättyy:  

22.11.2023 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Tallenne katsottavissa kuusi kuukautta tapahtuman jälkeen.

Asiantuntijoina

pia-klementjeff.jpg

Pia Klementjeff, varatuomari, toimitusjohtaja, Lexmentor Oy

Pia Klementjeffillä on pitkä työura rakentamisen sopimusjuridiikan parissa monipuolisissa työtehtävissä, erityisesti yritysten sopimusvalmentajana ja neuvonantajana. Osallistuminen lukuisien rakennusalan vakioehtojen (mm. YSE 1998 -ehdot) ja sopimusasiakirjojen laadintaan on avannut hänelle näköalapaikan koko rakennusalan sopimusarkkitehtuurin tarkasteluun.

tarmo-anttinen.jpg

Tarmo Anttinen, varatuomari, partner elect, Asianajotoimisto Norra Oy. 

Tarmo Anttinen on lukenut itsensä kirvesmiehen ammatista juristiksi ja toiminut ennen nykyistä asemaansa pitkään in-house-juristina maan suurimmissa rakennusliikkeissä.  

Pia Klementjeffiä ja Tarmo Anttista haastattelee ja tilaisuuden juontaa Editan koulutussuunnittelija Roosa Kinnunen.