Näin laadit tietosuojaselosteen

12.10.2021 10:00

Koulutus järjestetään verkossa

Lähtökohtaisesti tietosuojaseloste laaditaan kaikista henkilötietorekistereistä ja tietosuojaseloste tulee löytyä jokaisesta henkilötietoja keräävästä verkkopalvelusta. Tietosuojaselosteiden laatiminen voi tuntua työläältä ja haastavalta – webinaarista saat täsmävinkit tietosuojaselosteen laatimiseksi.

Tässä käytännönläheisessä webinaarikoulutuksessa käydään läpi tietosuojaselosteen kannalta olennainen terminologia ja selosteen laadinta vaihe vaiheelta. Saat myös tiiviin katsauksen GDPR:ään ja informointivelvoitteeseen. Webinaarin sisältöä havainnollisestaan erilaisten esimerkkien kautta ja tutustutaan tietosuojavaltuutetun tarjoamiin mallipohjiin.

Osallistumalla webinaariin saat valmiudet laatia, tarkistaa tai päivittää tietosuojaselosteen. Tiedät, kuinka seloste laaditaan oikein ja mitä selostetta laatiessa tulee huomioida, jotta seloste täyttää EU:n tietosuoja-asetuksen ja Suomen lainsäädännön vaatimukset.  

Kenelle?

Koulutus sopii henkilöille, jotka vastaavat työssään tietojen keruusta tai tietojärjestelmistä, tai ovat tekemisissä tietosuojakysymysten kanssa. 

Koulutus kuuluu Organisaation tietosuoja -webinaaripakettiin.

Ohjelma

10.00 Tervetuloa koulutukseen!

Terminologia ja miten käyttää sitä selosteessa

Lyhyt johdanto GDPR:ään ja informointivelvoitteeseen

Tietosuojavaltuutetun tarjoamat pohjat

Näin laadit tietosuojaselosteen:

  • Rekisterinpitäjän ja sen edustajan tiedot
  • Henkilötietojen käyttötarkoitus
  • Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste
  • Henkilötietojen luovutukset ja siirrot
  • Henkilötietojen sijainti ja siirto EU/ETA-alueen ulkopuolelle
  • Henkilötietojen säilytysaika
  • Henkilötietojen suojaamiseksi suoritetut toimenpiteet
  • Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen

Yhteenveto

12.00 Koulutus päättyy

 

Alennukset & Edut

  • Edilexin käyttäjät: -15% koodilla EDILEX
  • Creditan käyttäjät: -15% koodilla CREDITA
  • Julkisen sektorin edustajat: -15% koodilla JULKINEN
  • Lakimiesliiton jäsen: -20% koodilla LAKIMIESLIITTO

Alennuskoodien alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
250,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

190,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

150,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

12.10.2021 10:00

Päättyy:  

12.10.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakitieto

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.

Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.