Tietosuojan ja tietoturvan riskienhallinta -webinaarisarja

7.9.2022 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Tietosuojan ja tietoturvan riskienhallinta -webinaarisarjassa syvennytään organisaation tietosuoja- ja tietoturvariskien ajankohtaisiin aiheisiin ja käydään käytännön tasolla läpi tyypillisiä tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviä haastavia kysymyksiä.

Jotta organisaatioissa voidaan todella noudattaa tietosuoja-asetuksen mukaisia velvollisuuksia,  johdon ja henkilöstön on tärkeä ymmärtää työnsä kannalta merkittävät tietosuojakysymykset ja oikeat tavat toimia. Kolmiosaisessa webinaarisarjassa syvennytään organisaatioiden päivittäisessä työssä ilmeneviin tietosuojakysymyksiin ja käytännön haasteisiin sekä niiden ratkaisemiseen. Webinaarisarja antaa myös vastauksia tietoturvaloukkausten ennaltaehkäisyyn ja niihin reagoimiseen asianmukaisella tavalla.

Webinaarisarja tarjoaa monipuolisesti tietoa ja konkretiaa oman työn tueksi  juristeille, yritysjohdolle, tietosuojavastaaville ja muille, jotka työssään ovat tekemisissä tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa tai haluavat päivittää osaamistaan näiltä alueilta. 

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin.

Kenelle?

Webinaarisarja on suunnattu erityisesti tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville juristeille, tietosuojavastaaville, tietohallinnon ammattilaisille ja muille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville. Koulutus on myös erinomainen valinta organisaation johdon asiantuntemuksen päivittämiseen tietosuoja- ja tietoturva-asioissa

Webinaaripaketin osat soveltuvat myös esimerkiksi hallinnon ammattilaisille, riskienhallinnan ammattilaisille, palvelu-, hankinta- ja tietosuojasopimuksia tekeville.

Koulutussarjan osallistuja saa:

  • Ajankohtaisen tietopaketin tietosuojan ja tietoturvan riskienhallinnasta.
  • Mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja kommentteja kouluttajille ennakkoon sekä koulutuksen aikana webinaarin chatissa. (Lähetä ennakkokysymyksesi: asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi)
  • Koulutusten webinaaritallenteet puolen vuoden ajaksi käyttöönsä
  • Edilex-verkkopalvelun käyttöoikeuden määräajaksi (alkaen ilmoittautumisesta ja päättyen neljä viikkoa koulutuksen jälkeen).

Voit saada Editan tietosuojakoulutuksiin osallistumisesta CPE-pisteitä

Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia. Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. 

Lisätietoja löydät täältä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.

iapp_training-partner-seal_rgb.jpg (164 KB)

 

Ryhmäetuhinnan saa, kun samasta organisaatiosta ilmoitetaan monta osallistujaa samalla kertaa.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 5.10.2022 12:00
680,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 5.10.2022 12:00
500,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 5.10.2022 12:00
400,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

7.9.2022 13:00

Päättyy:  

6.10.2022 12:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Kouluttajat

Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.

ville-vainio.jpg (4.54 MB)

Ville Vainio, osakas, asianajaja, Asianajotoimisto Applex Oy

Kouluttaja Ville Vainio on Asianajotoimisto Applex Oy:n osakas ja asianajaja. Hän avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita pk-yrityksistä pörssifirmoihin erityisesti tietosuoja- ja teknologiajuridiikan parissa. Ville on suorittanut arvostetun CIPP/E -tietosuojasertifioinnin ja hän kouluttaa säännöllisesti eri aloilla toimivia organisaatioita tietosuojalainsäädännön noudattamisessa. Ville on avustanut monia organisaatioita tietoturvaloukkausasioissa.