Tietosuojan ja tietoturvan riskienhallinta -koulutussarja

5.9.2023 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Tietosuojan ja tietoturvan riskienhallinta -koulutussarjassa syvennytään organisaation tietosuoja- ja tietoturvariskien ajankohtaisiin aiheisiin ja käydään käytännön tasolla läpi tyypillisiä tietosuojaan ja tietoturvaan liittyviä haastavia kysymyksiä.

Jotta organisaatioissa voidaan todella noudattaa tietosuoja-asetuksen mukaisia velvollisuuksia,  johdon ja henkilöstön on tärkeä ymmärtää työnsä kannalta merkittävät tietosuojakysymykset ja oikeat tavat toimia. Kolmiosaisessa koulutussarjassa syvennytään organisaatioiden päivittäisessä työssä ilmeneviin tietosuojakysymyksiin ja käytännön haasteisiin sekä niiden ratkaisemiseen. Koulutussarja antaa myös vastauksia tietoturvaloukkausten ennaltaehkäisyyn ja niihin reagoimiseen asianmukaisella tavalla.

Koulutussarja tarjoaa monipuolisesti tietoa ja konkretiaa oman työn tueksi juristeille, yritysjohdolle, tietosuojavastaaville ja muille, jotka työssään ovat tekemisissä tietosuoja- ja tietoturva-asioiden parissa tai haluavat päivittää osaamistaan näiltä alueilta. 

Koulutussarja koostuu seuraavista osista:

Voit osallistua koko koulutussarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin.

Kenelle?

Webinaarisarja on suunnattu erityisesti tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville juristeille, tietosuojavastaaville, tietohallinnon ammattilaisille ja muille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville. Koulutus on myös erinomainen valinta organisaation johdon asiantuntemuksen päivittämiseen tietosuoja- ja tietoturva-asioissa

Webinaaripaketin osat soveltuvat myös esimerkiksi hallinnon ammattilaisille, riskienhallinnan ammattilaisille, palvelu-, hankinta- ja tietosuojasopimuksia tekeville.

Haluaisitko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen? Tutustu tilauskoulutuksiimme.

Voit saada Editan tietosuojakoulutuksiin osallistumisesta CPE-pisteitä

Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia. Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. 

Lisätietoja löydät täältä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.

iapp_training-partner-seal_rgb.jpg (164 KB)

Paikkoja ei enää tarjolla.

Kouluttajat:

Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.

vainio_ville.jpg (281 KB)

Ville Vainio, osakas, asianajaja, CIPP/E, Asianajotoimisto Applex Oy

Kouluttaja Ville Vainio on Asianajotoimisto Applex Oy:n osakas ja asianajaja. Hän avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita pk-yrityksistä pörssifirmoihin erityisesti tietosuoja- ja teknologiajuridiikan parissa. Ville on suorittanut arvostetun CIPP/E -tietosuojasertifioinnin ja hän kouluttaa säännöllisesti eri aloilla toimivia organisaatioita tietosuojalainsäädännön noudattamisessa. Ville on avustanut monia organisaatioita tietoturvaloukkausasioissa.

Ajankohta

Alkaa:  

5.9.2023 13:00

Päättyy:  

12.10.2023 15:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.