Veroprosessin ytimessä – Haapaniemi & Weckström -koulutussarja

1.9.2022 09:00

Koulutus järjestetään verkossa

Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström debatoivat ajankohtaisten verotuskysymysten ytimessä uudessa webinaarisarjassa. Verotuksen asiantuntijoille suunnattu webinaarisarja pureutuu pintaa syvemmältä mielenkiintoisiin oikeustapauksiin, verotuksen kansalliseen sääntelyyn, verosopimusoikeuteen ja EU-oikeuteen ratkaisukäytännön valossa.

Koulutussarja syventää ymmärrystä veroprosessin ajankohtaisista kysymyksistä ja antaa työkaluja toimia oikein haastavissa tilanteissa.

Taloudellisen toiminnan harjoittaminen on monin tavoin muuttanut muotoaan viime vuosikymmenten saatossa, ja ilmiöt ovat monimutkaistuneet.

Verotuksen on mukauduttava tällaisessa taloudellisessa ympäristössä kertyvien voittojen verottamiseen. Sen on pysyttävä kehityksen mukana, mikä asettaa merkittäviä haasteita uudistuvalle verotusääntelylle ja sen implementoinnille. On sanottu, että jatkuva verotussääntelyn lisääntyminen johtaa myös veroriitojen kasvuun eli erilaisten uusien oikeudellisten konfliktinratkaisumallien tarpeeseen ja tuomioistuimissa ratkaistavien asioiden merkittävään lisääntymiseen.

Tässä koulutussarjassa asianajajat Ossi Haapaniemi ja Jouni Weckström pureutuvat pintaa syvemmälle verotuskysymyksiin debatoimalla korkeimman hallinto-oikeuden, korkeimman oikeuden ja EU-tuomioistuimen valikoitujen oikeustapausten kautta annettuja ratkaisuja ja niiden olennaista sisältöä.

Koulutussarja antaa myös työkaluja toimia oikein ja tehokkaasti veroprosessin eri vaiheissa. Kouluttajat avaavat haastavia käsitteitä, antavat neuvoja todisteluun veroprosessissa, konfliktinhallintaan veroriidoissa ja mm. väärien veroratkaisujen korjaamiseen.

Koulutussarja koostuu viidestä, noin 1,5 tunnin mittaisesta webinaarikoulutuksesta. Voit osallistua koko sarjaan tai valita osista itseäsi kiinnostavimmat. Live-webinaarissa voit esittää asiantuntijoille kysymyksiä webinaarin chatissa. Tallenteet ovat osallistujien katsottavissa kuuden kuukauden ajan koulutuspäivästä.

Koulutussarjaan ilmoittautuvat saavat myös huhtikuussa 2022 toteutetun Veroprosessin sudenkuoppia -webinaarin tallenteen katsottavakseen.

Sarjan koulutusten teemat:


Kenelle?

Koulutus on suunnattu veroasiantuntijoille, yritysten talousjohdolle, hallinnon virkamiehille ja muille verotuksen parissa työskenteleville


Ryhmäetuhinnan saa, kun samasta organisaatiosta ilmoitetaan monta osallistujaa samalla kertaa.
Koulutussarjoista ei myönnetä jäsen- eikä kampanja-alennuksia.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.9.2022 09:00

Päättyy:  

14.12.2022 10:30

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Webinaarisarjassa ajankohtaisista veroteemoista debatoivat kovan luokan verojuristit:

haapaniemi-ossi.jpg (26 KB)

Ossi Haapaniemi, asianajaja, osakas, OTT, Roschier Asianajotoimisto Oy

jouni_weckstrom_500x590_1mm-crop.jpg (72 KB)

Jouni Weckström, asianajaja, osakas, Asianajotoimisto Waselius & Wist Oy

 

Osallistujan antama palaute:

"Puhujat todella rautaisia ammattilaisia, joita on ilo kuunnella."