Koko koulu ohjaa

28.9.2022 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Koulutuksessa herätetään pohtimaan omaa ohjaajuutta ja kohtaamista sekä ohjauksen luonnetta ja haasteita kouluarjessa. Koulutuksen tavoitteena on kohtaamisen ja vuorovaikutuksen merkityksellisyyden esiin nostaminen sekä positiivisen psykologian hyödyntäminen arjen kohtaamisissa niin oppilaiden, opiskelijoiden ja koko muun henkilökunnan kesken. Tavoitteena on saada koulutuksesta ajatuksia, asennetta ja toimitapoja suoraan koulutyöhön.

 


Koulutuksen keskiössä ovat kohtaamis- ja ohjaustaidot, vuorovaikutustaidot sekä valmentava ote. Teemaa käydään läpi teorian ja käytännön avulla, ryhmätehtävien ja keskustelujen kautta.

 

Kenelle

Yläkoulujen ja lukioiden henkilöstö

 

Keskeiset sisällöt

  • vuorovaikutuksellisuus ja dialogisuus
  • valmennuksellisia ohjauksen menetelmiä ja välineitä suoraan käytäntöön
  • kohtaamisen elementit ohjaustyössä, dialogisuus ja ratkaisukeskeisyys kohtaamisessa
  • omat vahvuuteni ohjaamisessa: mitä puolia haluan vahvistaa, missä haluan kehittyä

 

Hinta

  • Ennakkovaraajan etuhinta 99 € + alv 24%/hlö, voimassa 30.6.2022 asti!
  • Tämän jälkeen normaalihinta 119 € + alv 24%/hlö.

 

Perumisehdot

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta viimeistään 14 vrk ennen koulutusta. Myöhemmin tulleista peruutuksesta veloitetaan 50 % koulutuksen hinnasta. 7 vuorokautta ennen koulutusta tai myöhemmin tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta. Sairastapauksissa palautamme koulutusmaksun lääkärintodistusta vastaan. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle henkilölle.

Koulutus voidaan peruuttaa järjestäjien taholta viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen koulutusta, jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi.

 

Tilaa koulutus

Jos haluat tilata koulutuksen omaan kuntaasi tai oppilaitokseesi.

Heidi Lindholm

  • heidi.lindholm@edita.fi 
  • +358 50 561 3517

Tilauskoulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä tilaajan kanssa ja ne räätälöidään tilaajan koulutus- ja kehittämistarpeiden mukaisesti.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 16 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2022 13:00

Päättyy:  

28.9.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita koulutukset

050 328 3440

info.koulutukset@edita.fi

leenastahlbergmarjaanaherlevi.jpg (232 KB)

Kouluttajina valmentavan ohjauksen ammattilaiset, opinto-ohjaajat ja tietokirjailijat Leena Ståhlberg (KM) ja Marjaana Herlevi (KM).


Leena Ståhlberg (KM) on toiminut koko ikänsä ohjausalalla, ensin 16 vuotta lukion opinto-ohjaajana ja psykologian opettajana, sittemmin oman yrityksensä SUUNTA-palveluiden toimitusjohtajana. Leena on ”suunnannäyttäjä”, ”kohtaamisintoilija” sekä "työnilon lähettiläs", jonka elämäntehtävänä on innostaa, kannustaa ja auttaa ihmisiä löytämään suuntia ja oivalluksia heidän elämän- ja urapoluillaan. Häneltä on ilmestynyt kirjat "Omannäköinen elämä." (Marjaanan kanssa, PS-kustannus 2017), "Pienryhmäohjaajan opas" (2019), "Kohti omannäköistä yrittäjyyttä" (2021), "Nirppu - Mitä KAIKKEA sinusta voikaan tulla" (2021).

Marjaana Herlevi (KM) on on opinto-ohjaaja, sosiaalikasvattaja, esiopettaja, työkykyvalmentaja, life coach master sekä oman Urataival-yrityksensä toimitusjohtaja. Opinto-ohjaajana Marjaana on toiminut vuodesta 2004 työskennellen perusasteella, lisäopetuksessa ja lukiossa. Marjaana on myös kouluttanut uraohjaajia Jyväskylän yliopistossa. Hän on myös pitkän linjan varhaiskasvattaja sekä TAITE-museopedagogisen toimintamallin kehittäjä. Ohjaajana ja uravalmentajana Marjaana haluaa antaa ”toivonkipinöitä takataskuun” sekä kannustaa rohkeuteen elämän risteyskohdissa. Häneltä on ilmestynyt kirja "Omannäköinen elämä" (Leenan kanssa, PS-kustannus 2017).