Olet muutakin kuin opettaja

14.9.2021 17:30

Verkossa

Julkisuudessa käytävä keskustelu opettajan ammatista luo synkkää kuvaa. Moni opettaja harkitsee alan vaihtoa, ja opettajankoulutuksen hakijamäärät laskevat. 

 

Keskustelun sävy sai Vantaalla Rajatorpan koulussa luokanopettajina työskentelevät Esko Kyrön ja Jani Lemisen luomaan asiaa käsittelevän vuorovaikutteisen webinaarisarjan. Miten jaksaa työssä paremmin ja viihtyä opettajan työssä jatkossakin?

Kaksiosainen webinaari on maksuton. Voit ilmoittautua etukäteen, jolloin saat sähköpostiisi muistutuksen lähestyvästä webinaarista, tai liittyä mukaan tapahtumapäivänä tälle sivulle lisättävän linkin kautta.

 

Kenelle?

Tilaisuus sopii erityisesti uransa alkupuolella oleville luokanopettajille, joita kiinnostaa pohtia omaa ammatti-identiteettiä ja opettajuutta. Webinaariin ovat kuitenkin tervetulleita kaikki, jotka haluavat pohtia työssä jaksamista ja hyvinvointia yhdessä opettajakollegoiden kanssa.

 

Ajankohta ja sisällöt

1. webinaari: 14.9.2021 klo 17.30–18.30

  • opettajapersoonasta
  • jaksamisesta
  • Wilmasta

 

2. webinaari: 21.9.2021 klo 17.30–18.30

  • koulun arjesta
  • kollegoista
  • kutsumuksesta
  • epävarmuudesta

Tapahtumasivun kautta ilmoittautuneille lähetetään tilaisuuden jälkeen palautekysely. Voit laittaa meille viestiä myös somessa (Edita Oppiminen)!

 

Liity webinaariin >>

 

Lue myös!

  • Artikkeli: Esko Kyrö ja Jani Leminen haluavat ravistella keskustelua opettajien jaksamisesta: ”Loppupeleissä vastaat itse siitä, miten kovan taakan työstä otat”. Lue artikkeli
  • Esko Kyrön blogi: Opettaja, maailman p€#%&n ja raskain ammatti! Täältä blogiin

 

Pääkuva: Kuvaajana Sakari Piippo.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.9.2021 17:30

Päättyy:  

21.9.2021 18:30

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Edita Oppiminen

020 450 010

opettajapalvelu@edita.fi

Webinaari on maksuton

Kouluttajat

Esko Kyrö opettaa 4. luokkaa Rajatorpan koulussa. Esko tunnetaan myös E2O-blogista, joka tarjoilee avointa ja arkista elämää minikaksion syövereistä suoraan oudohkon opettajan näppäimistöltä.

Jani Leminen on temmeltänyt pedagogisilla hiekkalaatikoilla apulaisrehtorina, aikuiskouluttajana, koulutussuunnittelijana kuin luokanopettajanakin vuodesta 1998. Opettaa tällä hetkellä 5. luokkaa Vantaalla.

jani-ja-esko1-sakari-piippo-1.jpg (475 KB)

Kuvaaja: Sakari Piippo