Juristin tekoälyloikka -koulutussarja

1.2.2024 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Kouluttajat

aku-nikkola-kasvo.jpg

Aku Nikkola, LEGIT, Dot. Legal, ja Legal Design School

Aku Nikkola tunnetaan Dot. Legalin osakkaana sekä Legal Design Schoolin ja

tekoälykonsultointiin keskittyvän LEGITin perustajana. Hänellä on laaja koulutustausta ja hän on toiminut luennoitsijana myös Helsingin yliopiston oikeustieteellisessä tiedekunnassa. Aku on auttanut tuhansia juristeja ottamaan tekoälyn osaksi päivittäistä työtään.

antti-innanen.jpg

Antti Innanen, Toimitusjohtaja, Dot. Legal, LEGIT ja Legal Design School

Antti Innanen on teknologiajuristi sekä juridiikan muutokseen keskittyvän Dot.-lakitoimiston toimitusjohtaja. Antti on kysytty puhuja tekoälyyn liittyvissä tilaisuuksissa. Hän opettaa käytännönläheisesti, miten tekoälysovelluksia voi hyödyntää juristin päivittäisessä työssä.

netta-website.png

Netta Heikkilä, Toimitusjohtaja, LEGIT (Legit AI Oy)

Netta Heikkilä on muutosjohtamiseen ja integraatioihin erikoistunut viestinnän ammattilainen ja tekoälykonsultti. Netalla on laaja-alaista kokemusta eri alojen ammattilaisten (ml. juristien) ja johtoryhmien kouluttamisesta. Hän on erityisesti tunnettu käytännönläheisestä, ymmärrettävästä ja innostavasta koulutustyylistään.

minna-mustakallio.jpg

Minna Mustakallio, AI and Impact Lead, Un/known – Advisor, LEGIT 

Minna Mustakallio, AI & Impact Lead of Un/known, strives to create richer and morediverse definitions of value to guide companies' strategy, service innovations and use of technology.

Minna is passionate about the multidisciplinary nature of AI creation, human consequences of emergent technology and professional ethics of technology work. She has contributed to public discussion on AI ethics and mindful usage of data, in the form of articles, keynotes and panel appearances.

Minna has more than 20 years of experience in digital business in various design, business, product management and leadership roles (Futurice, Saidot.ai, Silo.ai). She has led projects and teams in several consulting companies, participated in a startup that builds a platform for explaining artificial intelligence, and worked in the largest private AI lab in the Nordics. Currently, she works as the lead AI advisor in a large Finnish organisation on how to align their AI use with values and strategy and govern AI

kalle_saarikannas_picture.jpg

Kalle Saarikannas, Business Group Lead, Modern Workplace for Microsoft Finland 

Kalle johtaa Microsoftin Modern Workplace liiketoimintaa Suomessa. Modern Workplace tuotealue sisältää muun muassa Microsoftin tunnetun Microsoft 365-tuoteperheen, Windows 365-virtualisointiratkaisut sekä tekoälyratkaisut kuten Microsoft 365 Copilotin sekä Bing Chat Enterprisen. Hän keskittyy auttamaan suomalaisia organisaatioita löytämään teknologian avulla kestävän, tehokkaan ja saavutettavan tavan tehdä töitä paikkariippumattomasti. Ennen Microsoftille siirtymistä Kalle työskenteli  kansainvälisten teknologiastartupien parissa.

kallioniemi.jpg

Ismo Kallioniemi, Osakas, Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy 

Asianajaja Ismo Kallioniemi on tekoälyn oikeudellisiin kysymyksiin ja vaativiin oikeudenkäynteihin sekä niihin liittyviin selvityksiin erikoistunut asianajaja. Hän on tekoälyyn liittyviä oikeudellisia kysymyksiä käsittelevän “Tekoälyoikeus -  Varallisuusoikeuden ja riskienhallinnan kysymyksiä”-kirjan kirjoittaja.

tommi-harma-profiili.jpg

Tommi Härmä, Osakas,  Asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Merkurius Oy

Tommi Härmällä on pitkä kokemus kotimaan- ja ulkomaankaupan sopimuksista sekä sopimusten tulkinta- ja vastuukysymysten ratkaisemisesta. Hän avustaa yrityksiä laaja-alaisesti sopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa sekä niihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa sekä IT- ja tietosuojakysymyksissä. Tommilla on lisäksi kokemusta vahingonkorvaus- ja vastuukysymyksistä sekä lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyistä.

liisa.holopainen-pysty.jpg

Liisa Holopainen, Senior Legal Counsel, Fondia Oyj

Liisan erikoisalaa on teknologiajuridiikka, erityisesti tietosuoja ja datan käyttöön liittyvät oikeudelliset kysymykset sekä kyberturvallisuuteen liittyyvä juridiikka. Liisa kuuluu Fondian datatalous-asiantuntijaryhmään ja neuvoo ja kouluttaa uuden dataregulaation ja kyberturvajuridiikan puitteissa eri sektoreilla toimivia asiakkaita. Liisalla on tuoreessa muistissa GDPR:n voimaantulo ja siinä yhteydessä tehdyt nykytilaselvitykset ja tulkinnat. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös dataregulaatiopaketin haltuun ottamisessa. Ennen Fondiaa Liisa on työskennellyt mm Nixulla ja Kelan IT-osastolla. Liisalla on myös EU-oikeudellista osaamista ja hän on työskennellyt EU:n tuomioistuimessa 2,5 vuotta.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Syötä alennuskoodi
Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2024 09:00
1 600,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2024 09:00
1 312,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 8.5.2024 09:00
1 104,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.2.2024 13:00

Päättyy:  

8.5.2024 12:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.