Maankäyttösopimukset -koulutus

27.2.2024 09:00

Scandic Simonkenttä & Verkossa

Kouluttajat

Tiina Hartman, maapolitiikan kehittämispäällikkö, Kuntaliitto

Tiina Hartman toimii maapolitiikan kehittämispäällikkönä Kuntaliitossa. Aiemmin hän on toiminut maapolitiikasta vastaavana virkamiehenä Vihdin kunnassa ja Keravan kaupungilla noin 16 vuoden ajan, josta ajasta hän on muutaman vuoden ajan toiminut molemmissa kunnissa myös kaavoituksen esimiehenä. Hän on myös laatinut Uudenmaan liiton rahoittamana käsikirjan kuntien käyttöön maapoliittisen ohjelman laatimiseksi.

Katariina Haigh, hankekehitysjohtaja, Asuntosäätiö sr

Katariina Haigh toimii Asuntosäätiöllä hankekehitysjohtajana vastaten maanhankinnasta, kiinteistökehityksestä ja maavarannon hallinnoinnista. Hän on toiminut yli 20 vuoden aikana eri puolilla kaupunkikehittämisen pöytää - rakennuttajilla, rakennusliikkeessä, konsulttina ja virkamiehenä. Asuntokehityksen edellyttämä kumppanuus ja yhteistyö ovat hänelle läheisiä aiheita.

Ari Ekroos, talousoikeuden professori, Insinööritieteiden korkeakoulu, talousoikeuden professori, Talousoikeus, Maankäyttötieteiden laitos

OTT, talousoikeuden professori Ari Ekroos on osallistunut maankäyttö- ja rakennuslain valmisteluun. Hänen tutkimusintressinsä ovat laajasti ympäristöoikeudellisia pitäen sisällään ainakin ympäristön pilaantumisen ehkäisemistä koskevan lainsäädännön, luonnonsuojelulainsäädännön, maankäyttö- ja rakentamisen sääntelyn, vesioikeuden ja ilmastosääntelyn. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteenaan ovat nykyisin ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja siihen sopeutumiseen liittyvä ympäristö- ja energiaoikeudellinen sääntely laajasti ymmärrettynä, jolloin siihen kuuluu ylikansallisen sääntelyn (ilmastonmuutossopimus/Kioto ja EU:n ilmastosääntely päästökauppoineen ja muine toimineen) ja ohjauksen lisäksi kansallinen lainsäädäntö mukaan lukien perinteinen ympäristöoikeudellinen normisto.

Jussi Järvelä, hankekehitysjohtaja, Newil and Bau Oy

Newil&Baulla hankekehitysjohtajana työskentelevällä Jussi Järvelällä on noin 25 vuoden kokemus maanhankinnasta ja hankekehityksestä sekä tähän liittyen myös maankäyttösopimusten neuvottelemisesta erityisesti asuntohankkeiden parissa. Hän on työskennellyt koko työuransa yksityissektorilla - aluksi konsulttitoimistossa, minkä jälkeen työuraan mahtuvat lähes kymmenen vuoden jaksot sekä YIT:llä että Skanskalla. Nykyisessä tehtävässään N&B:lla Jussi on toiminut tammikuusta 2024 alkaen. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

27.2.2024 09:00

Päättyy:  

27.2.2024 12:25

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Simonkenttä & Verkossa

Simonkatu 9
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.