Onnistuneen yrityssaneerauksen anatomia -koulutus

5.10.2023 12:00

Verkossa

Kouluttajat

tavast_mikko_colour_cv.jpg

Mikko Tavast, Counsel, Hannes Snellman Attorneys Ltd

Mikko on viimeisen vuosikymmenen työskennellyt pääasiassa insolvenssioikeuden parissa. Mikolla on kokemusta insolvenssioikeudellisista toimeksiannoista paitsi menettelyllisestä näkökulmasta pesänhoitajan ja saneerausselvittäjän perspektiivistä myös velkojien, rahoittajien ja muiden tahojen neuvomisesta monimutkaisissa insolvenssioikeudellisissa kysymyksissä sekä pääosin insolvenssiliitännäisten riita-asioiden hoitamisesta. Mikolla on kokemusta myös rahoitukseen, yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin ja sopimusoikeuteen liittyvistä toimeksiannoista sekä väärinkäytösselvityksistä. Mikko on erityisen kiinnostunut yrityssaneerauksesta, takaisinsaantiasioista ja esineoikeudesta. Mikko on toiminut asianajajana vuodesta 2017 lähtien. Ennen Hannes Snellmania Mikko työskenteli yli seitsemän vuotta toisessa johtavassa asianajotoimistossa, jossa hän oli mukana useissa merkittävissä konkurssi- ja yrityssaneeraustapauksissa, joista osa on Suomen suurimpia.

heikki-majamaa.png

Heikki Majamaa, Specialist Partner, Hannes Snellman Attorneys Ltd

Heikki on vakuudellisiin rahoitusjärjestelyihin erikoistunut asianajaja. Hänellä on kokemusta neuvonannosta kolmelta vuosikymmeneltä kotimaisista ja kansainvälisistä hankkeista. Heikin erityisosaamisaluetta ovat erityisesti luonnonvaroihin liittyvät projekti- ja infrastruktuurirahoitushankkeet, kiinteistöjärjestelyt, yrityskaupat ja joukkovelkakirjalainarahoitus. Vahvan esineoikeusosaamisensa vuoksi Heikki on laajasti mukana myös maksukyvyttömyysmenettelyissä ja näitä edeltävissä vapaaehtoisissa järjestelyissä. Heikin asiantuntemukseen voi tutustua useista hänen julkaisemista artikkeleistaan, jotka käsittelevät esinevakuuksia rahoitusjärjestelyissä. Asianajotyön lisäksi Heikki on työskennellyt myös yrityspankissa ja käräjäoikeudessa, missä suoritetun auskultoinnin johdosta hänellä on myös varatuomarin arvo.

remmelgas_ingrid_colour_cv.jpg

Ingrid Remmelgas, Senior Associate, Hannes Snellman Attorneys Ltd

Ingrid on työoikeuteen erikoistunut asianajaja. Päivittäisessä työssään hän neuvoo yrityksiä kaikissa työoikeuteen liittyvissä kysymyksissä aina työsuhteen perustamista työsuhteen päättymiseen saakka. Ingridillä on kokemusta laajoista organisaatiomuutoksista, muutosneuvotteluista ja työvoiman vähentämisestä sekä näihin liittyvistä riskien hallinnasta. Ingridin erikoisosaamisaluetta ovat yritysjärjestelyihin liittyvät työoikeudelliset kysymykset, johtajasopimusten laadinta sekä erilaiset työsuhteen päättämisen tilanteet.

 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   5.10.2023 12:00
Päättyy:   5.10.2023 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.