Organisaation tietosuoja -webinaarisarja

8.2.2022 10:00

Koulutus järjestetään verkossa

Organisaation tietosuoja -webinaarisarjassa syvennytään tietosuojan ajankohtaisiin aiheisiin ja käydään käytännön tasolla läpi tyypillisiä tietosuojaan liittyviä haastavia kysymyksiä.

Jotta organisaatioissa voidaan todella noudattaa tietosuoja-asetuksen mukaisia velvollisuuksia, henkilöstön on tärkeä ymmärtää työnsä kannalta merkittävät tietosuojakysymykset ja oikeat tavat toimia.  Viisiosaisessa webinaarisarjassa syvennytään organisaatioiden päivittäisessä työssä ilmeneviin tietosuojakysymyksiin ja käytännön haasteisiin sekä niiden ratkaisemiseen. 

Webinaarisarja tarjoaa monipuolisesti tietoa ja konkretiaa oman työn tueksi niin juristeille, tietosuojavastaaville tai muille, jotka työssään ovat tekemisissä tietosuoja-asioiden parissa tai haluavat päivittää osaamistaan tietosuojasta.  Saat työkaluja ja näkökulmia tyypillisiin organisaatioiden tietosuojan käytännön haasteisiin ja ajankohtaisiin tietosuojakysymyksiin liittyen.

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

Sarjan kahden viimeisen osan sisällöstä tulee tarkempaa tietoa lähiaikoina.

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin.

Kenelle?

Webinaarisarja on suunnattu erityisesti tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville juristeille, tietosuojavastaaville, tietohallinnon ammattilaisille ja muille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville.

Webinaaripaketin osat soveltuvat myös esimerkiksi hallinnon ammattilaisille, riskienhallinnan ammattilaisille, palvelu-, hankinta- ja tietosuojasopimuksia tekeville sekä kansainväliseen henkilötietojen käsittelyyn osallistuville.  


Voit saada Editan tietosuojakoulutuksiin osallistumisesta CPE-pisteitä

Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia. Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. 

Lisätietoja löydät täältä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.


iapp_training-partner-seal_rgb.jpg (164 KB)

 

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 16.2.2022 12:00
850,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ryhmähinta/hlö

Ilmoittautuminen päättyy 16.2.2022 12:00
700,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.2.2022 10:00

Päättyy:  

31.5.2022 12:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Kouluttajat


Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.

markus-myhrberg-nettiin-2.png (211 KB)

Markus Myhrberg, Partner, Lexia Asianajotoimisto

Markus toimii Lexian IPR, Teknologia & Data -praktiikassa ja vastaa Lexian tietosuojapalveluista. Hänellä on laaja-alaista kokemusta tietosuojaan liittyvistä projekteista, konsultoinnista ja kansainvälisistä sopimusjärjestelyistä. Markus avustaa eri kokoluokan yrityksiä tietosuojan ja datan hallinnan osa-alueilla. Hän on aktiivinen toimija myös kansainvälisissä tietosuojaverkostoissa.