Organisaation tietosuoja -webinaarisarja

24.3.2022 13:00

Koulutus järjestetään verkossa

Organisaation tietosuoja -webinaarisarjassa syvennytään tietosuojan ajankohtaisiin aiheisiin ja käydään käytännön tasolla läpi tyypillisiä tietosuojaan liittyviä haastavia kysymyksiä.

Jotta organisaatioissa voidaan todella noudattaa tietosuoja-asetuksen mukaisia velvollisuuksia, henkilöstön on tärkeä ymmärtää työnsä kannalta merkittävät tietosuojakysymykset ja oikeat tavat toimia. Neljäosaisessa webinaarisarjassa syvennytään organisaatioiden päivittäisessä työssä ilmeneviin tietosuojakysymyksiin ja käytännön haasteisiin sekä niiden ratkaisemiseen. 

Webinaarisarja tarjoaa monipuolisesti tietoa ja konkretiaa oman työn tueksi niin juristeille, tietosuojavastaaville tai muille, jotka työssään ovat tekemisissä tietosuoja-asioiden parissa tai haluavat päivittää osaamistaan tietosuojasta. Saat työkaluja ja näkökulmia tyypillisiin organisaatioiden tietosuojan käytännön haasteisiin ja ajankohtaisiin tietosuojakysymyksiin liittyen.

Webinaarisarja koostuu seuraavista osista:

Voit osallistua koko webinaarisarjaan tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin.

Kenelle?

Webinaarisarja on suunnattu erityisesti tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville juristeille, tietosuojavastaaville, tietohallinnon ammattilaisille ja muille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville.

Webinaaripaketin osat soveltuvat myös esimerkiksi hallinnon ammattilaisille, riskienhallinnan ammattilaisille, palvelu-, hankinta- ja tietosuojasopimuksia tekeville sekä kansainväliseen henkilötietojen käsittelyyn osallistuville.  


Voit saada Editan tietosuojakoulutuksiin osallistumisesta CPE-pisteitä

Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia. Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. 

Lisätietoja löydät täältä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.


iapp_training-partner-seal_rgb.jpg (164 KB)

 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

24.3.2022 13:00

Päättyy:  

17.5.2022 11:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Kouluttajat


Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.

 

salha_110121_1.jpg (4.99 MB)

Salha Hanna, Legal Business Partner, Wiidare Oy

Salha on avustanut eri toimialoilla toimivia suomalaisia ja kansainvälisiä organisaatioita sekä julkishallinnon asiakkaita tietosuoja-asioissa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Salhalla on laaja kokemus tietosuojaan liittyvästä operatiivisesta työstä ja vaativista juridisista kysymyksistä. Hänellä on erityisosaamista myös tietoturvaan ja digitalisaatioon liittyvästä juridiikasta. Salha avustaa asiakkaita säännöllisesti mm. tietosuojakäytäntöjen suunnittelussa ja käyttöönotossa, dokumenttien laadinnassa ja sopimusneuvotteluissa, vaikutustenarvioinneissa, tietoturvaloukkaustilanteissa sekä viranomaismenettelyissä ja oikeudenkäynneissä. Salha on myös pidetty kouluttaja tietosuoja-asioissa.

konttila-lokio-2.jpg (25 KB)

Päivi Konttila-Lokio, Tietosuojavastaava, Accountor -konserni, CIPP/E, VT

Päivi on työskennellyt liike-elämän tietosuojan parissa v 2012 alkaen in-house rooleissa; tietosuojalakimiehenä, eri asiantuntijatehtävissä ja tietosuojavastaavana. Accountor-konsernin tietosuojasta hän on vastannut vuodesta 2017 alkaen.

ville-vainio.jpg (4.54 MB)

Ville Vainio, osakas, asianajaja, Asianajotoimisto Applex Oy

Ville Vainio on Asianajotoimisto Applex Oy:n osakas ja asianajaja. Hän avustaa kotimaisia ja kansainvälisiä asiakkaita pk-yrityksistä pörssifirmoihin erityisesti tietosuoja- ja teknologiajuridiikan parissa. Ville on suorittanut arvostetun CIPP/E -tietosuojasertifioinnin ja hän kouluttaa säännöllisesti eri aloilla toimivia organisaatioita tietosuojalainsäädännön noudattamisessa. Ville on avustanut monia organisaatioita tietoturvaloukkausasioissa.