Organisaation tietosuoja -webinaaripaketti

14.9.2021 09:00

Koulutus järjestetään verkossa

Webinaaripaketissa syvennytään tietosuojan ajankohtaisiin aiheisiin ja käydään käytännön tasolla läpi tyypillisiä tietosuojaan liittyviä haastavia kysymyksiä.

Jotta organisaatioissa voidaan todella noudattaa tietosuoja-asetuksen mukaisia velvollisuuksia, henkilöstön on tärkeä ymmärtää työnsä kannalta merkittävät tietosuojakysymykset ja oikeat tavat toimia.  Neliosaisessa webinaaripaketissa syvennytään organisaatioiden päivittäisessä työssä ilmeneviin tietosuojakysymyksiin ja käytännön haasteisiin sekä niiden ratkaisemiseen:

  • Henkilötietojen käsittelysopimusten ongelmakohtien selättäminen
  • Tietosuojaselosteen laadinta askel askeleelta
  • Kansainvälinen tietojen siirto ja EU:n komission uudet vakiosopimuslausekkeet
  • Myynnin ja markkinoinnin käytännön tietosuoja

Webinaaripaketti tarjoaa monipuolisesti tietoa ja konkretiaa oman työn tueksi niin juristille, tietosuojavastaaville tai muille, jotka työssään ovat tekemisissä tietosuoja-asioiden parissa tai haluavat päivittää osaamistaan tietosuojasta.  Saat työkaluja ja näkökulmia tyypillisiin organisaatioiden tietosuojan käytännön haasteisiin ja ajankohtaisiin tietosuojakysymyksiin liittyen.

Jokainen webinaariosa toimii myös yksittäisenä, itsenäisenä osanaan. Jokaisen webinaariosan tarkemmat esittelyt löydät alta:

Webinaaripaketti koostuu seuraavista osista:

Voit osallistua edullisesti koko webinaaripakettiin tai valita sinua kiinnostavan yksittäisen webinaarin.

Organisaatio voi myös ostaa webinaaripaketin ja jakaa paketin yksittäiset webinaarit organisaation sisällä eri osallistujille. Mikäli organisaatiosta osallistuu eri henkilöitä paketin eri osiin, ilmoittaudu ottamalla yhteys asiakaspalveluumme.

Kenelle?

Organisaation tietosuoja -webinaaripaketti on suunnattu erityisesti tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville juristeille, yritysten tietosuojavastaaville, tietohallinnon ammattilaisille ja muille tietosuoja-asioiden parissa työskenteleville.

Webinaaripaketin osat soveltuvat myös esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille, hallinnon ammattilaisille, riskienhallinnan ammattilaisille, palvelu-, hankinta- ja tietosuojasopimuksia tekeville sekä kansainväliseen henkilötietojen käsittelyyn osallistuville.  Webinaariosat sopivat kaikkiin organisaatioihin toimialasta riippumatta.

 

Voit saada Editan tietosuojakoulutuksiin osallistumisesta CPE-pisteitä

Edita on tietosuojayhteisö IAPPin virallinen yhteistyökumppani ja järjestää IAPPin CIPP/E- ja CIPM-sertifikaattivalmennuksia. Arvostettujen tietosuojasertifikaattien ylläpito vaatii säännöllistä tietojen päivittämistä. 

Lisätietoja löydät täältä. Sertifikaatin haltijoiden tulee itse kirjata kouluttautumistietonsa IAPP.orgin järjestelmään.

iapp_training-partner-seal_rgb.jpg (164 KB)

 

Alennukset & Edut

  • Edilexin käyttäjät: -15% koodilla EDILEX
  • Creditan käyttäjät: -15% koodilla CREDITA
  • Julkisen sektorin edustajat: -15% koodilla JULKINEN
  • Lakimiesliiton jäsen: -20% koodilla LAKIMIESLIITTO

Alennuskoodien alennus lasketaan 1 hlö perushinnasta. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.9.2021 09:00

Päättyy:  

10.11.2021 12:00

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Edita Lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.

Kouluttajat

Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fujitsu Finland Oy

Antti Iso-Markku toimii Fujitsu Finland Oy:ssä Legal Counselina. Antti on erikoistunut tietosuojan lisäksi immateriaalioikeuksiin, teknologiaan, yhtiöoikeuteen ja rahoituskysymyksiin.

markus-myhrberg-nettiin-2.png (211 KB)

Markus Myhrberg, Partner, Lexia Asianajotoimisto

Markus toimii Lexian IPR, Teknologia & Data -praktiikassa ja vastaa Lexian tietosuojapalveluista. Hänellä on laaja-alaista kokemusta tietosuojaan liittyvistä projekteista, konsultoinnista ja kansainvälisistä sopimusjärjestelyistä. Markus avustaa eri kokoluokan yrityksiä tietosuojan ja datan hallinnan osa-alueilla. Hän on aktiivinen toimija myös kansainvälisissä tietosuojaverkostoissa.