Tekoälyn juridiset kysymykset

13.12.2023 09:00

Koulutus järjestetään verkossa

Kouluttajat

ismo-kallioniemi.jpg

Ismo Kallioniemi, Osakas, Asianajaja, Eversheds Asianajotoimisto Oy 

Asianajaja Ismo Kallioniemi on tekoälyn oikeudellisiin kysymyksiin ja vaativiin oikeudenkäynteihin sekä niihin liittyviin selvityksiin erikoistunut asianajaja. Hän on tekoälyyn liittyviä oikeudellisia kysymyksiä käsittelevän “Tekoälyoikeus -  Varallisuusoikeuden ja riskienhallinnan kysymyksiä”-kirjan kirjoittaja.

tommi-harma.jpg

Tommi Härmä, Osakas,  Asianajaja, varatuomari, Asianajotoimisto Merkurius Oy

Tommi Härmällä on pitkä kokemus kotimaan- ja ulkomaankaupan sopimuksista sekä sopimusten tulkinta- ja vastuukysymysten ratkaisemisesta. Hän avustaa yrityksiä laaja-alaisesti sopimusten laadinnassa ja neuvotteluissa sekä niihin liittyvien riitojen ratkaisemisessa sekä IT- ja tietosuojakysymyksissä. Tommilla on lisäksi kokemusta vahingonkorvaus- ja vastuukysymyksistä sekä lukuisista kotimaisista ja kansainvälisistä yritysjärjestelyistä.

liisa-holopainen.jpg

Liisa Holopainen, Senior Legal Counsel, Fondia Oyj

Liisan erikoisalaa on teknologiajuridiikka, erityisesti tietosuoja ja datan käyttöön liittyvät oikeudelliset kysymykset sekä kyberturvallisuuteen liittyyvä juridiikka. Liisa kuuluu Fondian datatalous-asiantuntijaryhmään ja neuvoo ja kouluttaa uuden dataregulaation ja kyberturvajuridiikan puitteissa eri sektoreilla toimivia asiakkaita. Liisalla on tuoreessa muistissa GDPR:n voimaantulo ja siinä yhteydessä tehdyt nykytilaselvitykset ja tulkinnat. Tästä kokemuksesta on hyötyä myös dataregulaatiopaketin haltuun ottamisessa. Ennen Fondiaa Liisa on työskennellyt mm Nixulla ja Kelan IT-osastolla. Liisalla on myös EU-oikeudellista osaamista ja hän on työskennellyt EU:n tuomioistuimessa 2,5 vuotta.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

13.12.2023 09:00

Päättyy:  

13.12.2023 12:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Koulutuksen hintaan sisältyy tallenne, joka on osallistujien katsottavissa kuusi kuukautta koulutuksen jälkeen.