Uusiutuva energia - kaavoitus, luvat, maanvuokraussopimukset -koulutussarja

20.9.2023 09:00

Koulutus järjestetään verkossa

Koulutuskokonaisuus koostuu kahdesta ajankohtaisesta webinaarista, joista toinen keskittyy tuulivoiman maanvuokraussopimuksiin ja toinen aurinkovoimaloiden kaavoitus- ja lupaprosessiin. Koulutuksissa teemoja käsitellään sekä maanomistajien että aurinko- ja tuulivoiman kehittäjien näkökulmista. Tervetuloa päivittämään osaamistasi ajankohtaisista uusiutuvan energian kysymyksistä!

Maanvuokrasopimukset tuulivoimahankkeissa 20.9. -koulutus käy läpi, mitä lupia tuulivoimahankkeille tarvitaan ja millaisia riskejä näihin vihreää siirtymää edistäviin hankkeisiin liittyy. Koulutuksessa pureudutaan myös tuulivoimahankkeiden maanvuokraussopimusten kipupisteisiin, ja siihen miten sopimuksia voitaisiin kehittää.

Maanvuokraussopimusten ongelmakohdat ovat samanlaisia esimerkiksi aurinkovoimaloiden maanvuokraussopimuksissa. Vaikka koulutus keskittyy tuulivoimaan, suurin osa sen sisällöstä sopii myös aurinkovoimaloiden maanvuokraussopimusten parissa työskenteleville.

Aurinkovoimaloiden kaavoitus- ja lupaprosessi 23.11. -koulutus antaa työkaluja ja vastauksia aurinkovoimaloiden parissa työskenteleville sekä niiden lupa- ja kaavoitusprosessista kiinnostuneille. Koulutus avaa sitä, miten aurinkovoimaloiden lupa- ja kaavoitusprosessi etenee, millaisilla ratkaisuilla aurinkovoimalahankkeita on Suomessa viety eteenpäin ja miten kaavoitus- ja lupaprosessia on tarkoitus selkiyttää.

Kenelle?

Sarjan koulutukset on suunnattu mm

  • maanomistajille
  • aurinko- ja tuulivoiman kehittäjille 
  • kuntien maankäytön asiantuntijoille
  • juristeille
  • uusiutuvan energian hankkeiden parissa työskenteleville konsulteille ja muille asiantuntijoille.

Valitse itsellesi sopiva koulutus tai osallistu molempiin edulliseen yhteishintaan!

Koulutussarjan osallistuja saa:

  • Kaksi ajankohtaista ja käytännönläheistä koulutusta uusiutuvan energian kaavoitu- ja lupaprosessista sekä maanvuokraussopimusten ongelmakohdista sekä tulevaisuuden kehitysnäkymistä. 
  • Mahdollisuuden esittää kysymyksiä ja kommentteja kouluttajille ennakkoon sekä koulutuksen aikana (Lähetä ennakkokysymyksesi: asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi).
  • Koulutusten webinaaritallenteet puolen vuoden ajaksi käyttöönsä.
  • Edilex-verkkopalvelun käyttöoikeuden määräajaksi (alkaen ilmoittautumisesta ja päättyen neljä viikkoa koulutuksen jälkeen). Kun haluat ottaa palvelun käyttöösi, toimi näin.Katso kouluttajat

 

Haluaisitko tilata omalle organisaatiollesi räätälöidyn koulutuksen? Tutustu tilauskoulutuksiimme.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   20.9.2023 09:00
Päättyy:   23.11.2023 11:45

Tapahtumapaikka

Koulutus järjestetään verkossa


Lisätiedot

Asiakaspalvelu, lakikoulutukset

020 450 2040

asiakaspalvelu.koulutukset@edita.fi

Sarjan tallenteet ovat osallistujien katsottavissa 6 kk koulutuksen jälkeen. Ilmoittautuessasi sarjan jo alettua saat käyttöösi jo pidettyjen osien tallenteet.